Διοίκηση

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών λειτουργεί βάση εγκεκριμένου καταστατικού και διοικείται από 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται από την Γενική Συνέλευση, με τριετή θητεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, είναι το εξής:

ΠρόεδροςΧρήστος Μούλιας

Αντιπρόεδρος:  Σπύρος Τσακούμης

ΓραμματέαςΣεραφείμ Κυριαζάκος

Ταμίας:  Κωνσταντίνος Τσιτσιλιάνης

Έφορος:  Χρύσα Μπογδανοπούλου

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, 6.00μ.μ. 

 

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 στις 6.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών στα γραφεία της Εταιρίας, Ρήγα Φερραίου 7, με θέματα:

  1. Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
  3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή, θα πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία στα γραφεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας (Ρήγα Φερραίου 7, τηλ: 2610-277740) ή ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 Γενική Συνέλευση των μελών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών δεν θα πραγματοποιηθεί για λόγους ανωτέρας βίας.

Ως εκ τούτου, η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, στις 6.00μ.μ. στα γραφεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας, Ρήγα Φερραίου 7, με θέματα:

  1. Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
  3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Καλούνται τα μέλη της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας (Ρήγα Φερραίου 7), με θέματα:

1.  Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
2.  Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
3.  Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν.

Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή, θα πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη γραμματεία στα γραφεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας (Ρήγα Φερραίου 7, τηλ: 2610-277740), μέχρι τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γενική Συνέλευση

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

ώρα 7.30μ.μ.

 

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 στις 7.30μ.μ. καλούνται τα μέλη της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών σε Γενική Συνέλευση, στα γραφεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας (Ρήγα Φερραίου 7), με θέματα:

1. Τροποποίηση Καταστατικού

2. Διάφορες ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

ώρα 7.00μ.μ.

 

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στις 7.00μ.μ. καλούνται τα μέλη της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών να παρευρεθούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, στα γραφεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας (Ρήγα Φερραίου 7), με θέματα:

1. Απολογισμός πεπραγμένων προηγούμενου έτους

2. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής

3. Διάφορες ανακοινώσεις

Σελίδα 1 από 5

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates