Γενική Συνέλευση των μελών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών (06.03.2024)

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, 6.00μ.μ. 

 

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 στις 6.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών στα γραφεία της Εταιρίας, Ρήγα Φερραίου 7, με θέματα:

  1. Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
  3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή, θα πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία στα γραφεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας (Ρήγα Φερραίου 7, τηλ: 2610-277740) ή ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024.

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες ώστε να είναι ταμειακά εντάξει, δηλαδή να έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους μέχρι και το 2023.

Σύμφωνα με την τελευταία τροποποίηση στο Καταστατικό της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, αν κάποιο μέλος αδυνατεί να παρευρεθεί στην συνέλευση, μπορεί να εκπροσωπηθεί με γραπτή εξουσιοδότηση από άλλο μέλος. Κάθε μέλος μπορεί να εκπροσωπεί το πολύ άλλα δύο μέλη της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates