Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών (28.02.2024)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Καλούνται τα μέλη της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας (Ρήγα Φερραίου 7), με θέματα:

1.  Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
2.  Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
3.  Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν.

Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή, θα πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη γραμματεία στα γραφεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας (Ρήγα Φερραίου 7, τηλ: 2610-277740), μέχρι τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα επαναληφθούν την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με όσα μέλη παρευρεθούν.

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες ώστε να είναι ταμειακά εντάξει, δηλαδή να έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους μέχρι και το 2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates