Ρεσιτάλ κιθάρας της Κωνσταντίνας Νικολακοπούλου (23.03.2023)

PODIUM Νέων Καλλιτεχνών

Ρεσιτάλ Κιθάρας

της Κωνσταντίνας Νικολακοπούλου

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023,  ώρα 8.30

Είσοδος ελεύθερη

 

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, ώρα 8.30μ.μ. η Κωνσταντίνα Νικολακοπούλου θα δώσει Ρεσιτάλ Κιθάρας στο πρόγραμμα συναυλιών του 25ου PODIUM Νέων Καλλιτεχνών. Η νεαρή σολίστ θα ερμηνεύσει έργα των: S.L Weiss, J.S. Bach, J. Rodrigo, A.B. Mangore και W. Walton.

Η Κωνσταντίνα Νικολακοπούλου γεννήθηκε το 2002 και ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα κλασικής κιθάρας στην ηλικία των 6 ετών.

Το 2019 πήρε το πτυχίο της με καθηγητή τον Ανδρόνικο Καραμπέρη, στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, ενώ τώρα είναι τελειόφοιτος  στην τάξη δεξιοτεχνίας του ίδιου. Έχει παρακολουθήσει τα υποχρεωτικά θεωρητικά μαθήματα στο ίδιο  Ωδείο με καθηγήτρια τη Βασιλική Φιλιππαίου. Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια και master classes με διακεκριμένους σολίστες κιθάρας (όπως Λ. Ζώη, Ε. Ασημακόπουλος, J. Willard, V. Kocic, R. Mamedkuliev, M. Tamayo, G. Bianco, Ε. Παπανδρέου κ.ά.).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ρεσιτάλ:

1. Silvius Leopold Weiss: Fantasia
2. J.S. Bach: Lauten suite, Nr.2 a-moll (BWV 997)
3. Joaquin Rodrigo: Invocaction y danza
4. Agustin Barrios Mangore: Julia Florida
5. William Walton: Five Bagatelles

 

Το Ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου Πατρών, με ελεύθερη είσοδο. για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του Ωδείου, Ρήγα Φερραίου 7 , στο τηλέφωνο 2610 277740.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates