Ρεσιτάλ Τρομπέτας της Κυριακής Ανωμεριανάκη (12-03-2011)

Ρεσιτάλ Τρομπέτας

της Κυριακής Ανωμεριανάκη

 

Στις 12 Μαρτίου 2011, στις 8.30 μ.μ. η Χρύσα Ανωμεριανάκη θα δώσει ρεσιτάλ Τρομπέτας στα πλαίσια του PODIUM Νέων Καλλιτεχνών.

Η Χρύσα Ανωμεριανάκη με τη συνοδεία της Χρύσας Γρένδα στο πιάνο, θα παρουσιάσει έργα των Vassily Brandt, Alexander Goedicke, Vincent Bach, George Enesco, Gabriel Pares, Οskar Bohme.

 

Χρύσα Ανωμεριανάκη

Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1979. Ξεκίνησε τρομπέτα σε ηλικία 15 ετών.
Το 1999 ήρθε στην Αθήνα όπου και συνέχισε τις σπουδές της με καθηγητή τον Σωκράτη Άνθη στο Δημοτικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής.
Από το 2005 συνέχισε τις σπουδές της στο Ωδείο Ορφείο Αθηνών με καθηγητή τον Ιωάννη Καραμπέτσο, από την τάξη του οποίου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2007 παίρνοντας Δίπλωμα Τρομπέτας με βαθμό «Άριστα παμψηφεί και Α΄ Βραβείο».
Έχει παρακολουθήσει σειρά μαθημάτων με τον καθηγητή Bo Nilsson στη Σουηδία. Επίσης έχει παρακολουθήσει master classes με τους R.Friedrich, T. Damrow και J. Thomson.
Είναι κάτοχος των πτυχίων Αρμονίας και Αντίστιξης, κατόπιν σπουδών που πραγματοποίησε με καθηγητή τον Γ. Κυριακάκη στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.
Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών και έχει συνεργαστεί με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων της οποίας είναι έκτακτο μέλος από το 2007.
Το Μάρτιο του 2009 έδωσε ρεσιτάλ στα πλαίσια του κύκλου συναυλιών «Οι Νέοι για τους Νέους» στην αίθουσα  Φ. Νάκας στην Αθήνα.
Από το 2002 είναι μόνιμο μέλος της μπάντας του Λιμενικού Σώματος.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates