Ολοκληρώθηκε ο 27ος Μουσικός Μάϊος 2024 (01.06.2024)

Ολοκληρώθηκε ο
27ος Μουσικός Μάϊος

 

Την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 με το Ρεσιτάλ Κλαρινέτου της Αγγελικής Σύρρου, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του 27ου Μουσικού Μαΐου. Η κλασική ομιλία του Μουσικού Μαΐου πραγματοποιήθηκε από την Βασιλική Φιλιππαίου, ενώ οι μουσικοί που συμμετείχαν (Κατερίνα Τοπαλίδου - πιάνο, Σταύρος Παργινός - τσέλλο, Κλεοπάτρα Κυρτάτα - φλάουτο, Σπύρος Κουτσουβέλης - πιάνο, Μιχάλης Ραμός - φλάουτο, Νάσος Μαρτζούκος - βιολί, Ανδρόνικος Καραμπέρης - κιθάρα) έδωσαν άριστες ερμηνείες στα έργα που επέλεξαν.

Όλες οι εκδηλώσεις του 27ου Μουσικού Μαΐου ήταν εξαιρετικές, τόσο από την επιλογή των προγραμμάτων όσο και από το υψηλό επίπεδο των μουσικών ερμηνευτών που συμμετείχαν. Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών. Επίσης ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φροντίζουν για την ενημέρωση των πολιτών.

Ο Μουσικός Μάϊος πραγματοποιήθηκε από τη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, σε συνδιοργάνωση με το Ίδρυμα Ι. & Ε. ΤΟΠΑΛΗ ....... Η αρχική σκέψη, μέσα σ’ ένα μήνα να ασχοληθούμε με πράγματα που να έχουν σχέση με τη μουσική. Και το όνομα αυτού… "Μουσικός Μάϊος".

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates