Ολοκληρώθηκε ο 26ος Μουσικός Μάϊος

Ολοκληρώθηκε ο

26ος Μουσικός Μάϊος

 

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 με τη συναυλία του Δημήτρη Σέμση, βιολί και της Δήμητρας Μαντζουράτου, πιάνο, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του 26ου Μουσικού Μαΐου. Με τον Δημήτρη Σέμση να μιλάει για τα έργα πριν την ερμηνεία τους και παράλληλα να αφηγείται ιστορίες για τους συνθέτες, η βραδιά εξελίχθηκε όμορφα με τον κόσμο να χειροκροτεί παρατεταμένα, εισπράττοντας δύο ancor!

Όλες οι εκδηλώσεις του 26ου Μουσικού Μαΐου ήταν εξαιρετικές, τόσο από την επιλογή των προγραμμάτων όσο και από το υψηλό επίπεδο των μουσικών ερμηνευτών που συμμετείχαν. Για πρώτη φορά έγινε ένα άνοιγμα προς τους νέους μουσικούς προσφέροντας τους ένα διήμερο μέσα στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Αυτό που μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά ήταν η ανταπόκριση των φιλόμουσων της πόλης μας τους οποίους και ευχαριστούμε. Όπως ευχαριστούμε και τους άξιους μουσικούς της χώρας μας που μας εμπιστεύονται και επιζητούν τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις που δημιουργούμε.

Επίσης ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φροντίζουν για την ενημέρωση των πολιτών.

Ο Μουσικός Μάϊος πραγματοποιήθηκε από τη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, σε συνδιοργάνωση με το Ίδρυμα Ι. & Ε. ΤΟΠΑΛΗ και σε συνεργασία με τη Λέσχη Φίλων της Κλασσικής Μουσικής.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates