26ος Μουσικός Μάϊος. Ο Μουσικός Μάϊος συναντά τους νέους (18 & 19.05.2023)

26ος Μουσικός Μάϊος

"Ο Μουσικός Μάϊος συναντά τους νέους"

18 & 19 Μαΐου 2023, 9μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

 

Την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 στις 9μ.μ. ο Μουσικός Μάϊος συναντά τους νέους, σε ένα διήμερο συναυλιών. Νέοι μουσικοί με αξιόλογο σολιστικό πρόγραμμα ερμηνεύουν έργα μεγάλων συνθετών από την προκλασική, κλασική, ρομαντική και σύγχρονη δημιουργία. Νέοι που σπουδάζουν μουσική παράλληλα με τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο ή βρίσκονται στην Γ΄ Λυκείου και στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου θα δώσουν τις Πτυχιακές ή Διπλωματικές εξετάσεις στο όργανο που έχουν επιλέξει.

Την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 9μ.μ. ο Αναστάσιος Παστός, της τάξης πτυχίου κιθάρας με καθηγητή τον Παναγιώτη Κυδωνιάτη, θα ερμηνεύσει J.S. Bach, A. Barrios-Mangore και R. Dyens. Στο δεύτερο μέρος ο Σταύρος Πήττας, της τάξης διπλώματος φλάουτου με καθηγήτρια τη Ράνια Καββαδία θα ερμηνεύσει N. Paganini, J.S. Bach και Β. Φιλιππαίου.

Την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 9μ.μ. η Κωνσταντίνα Νικολακοπούλου, της τάξης διπλώματος κιθάρας με καθηγητή τον Ανδρόνικο Καραμπέρη θα ερμηνεύσει S.L. Weiss, J.S. Bach, A. Barrios-Mangore και J. Rodrigo. Στη συνέχεια η Μυρσίνη Συριοπούλου, της τάξης διπλώματος βιολιού με καθηγήτρια τη Μαρία Γούτου, θα ερμηνεύσει N. Paganini και J.S. Bach. Η συναυλία θα ολοκληρωθεί με την Κατερίνα Σεμιτέκολο, της τάξης διπλώματος βιολοντσέλου με καθηγητή το Βαγκινάκ Γκαλογιάν και θα ερμηνεύσει την Cello Suite No3 του J.S. Bach.

Οι δύο Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φερραίου 7, με ελεύθερη είσοδο. Πληροφορίες στο www.fe-odeiopatron.gr και στο τηλέφωνο 2610-277740.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates