“Twelve fantasias for flute του G.Ph. Telemann” (14-05-2018)

Μουσικός Μάϊος 2018

 

“Twelve Fantasias for Flute

του G.Ph. Telemann”

Σοφία Καμβύση - φλάουτο

 

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018,  9μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

 

Τη Δευτέρα14 Μαΐου 2018, στις 9μ.μ. και στα πλαίσια του 21ου Μουσικού Μαΐου, από τη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, διοργανώνεται Ρεσιτάλ Φλάουτου της Σοφίας Καμβύση, με το έργο του G. Ph. Telemann “Twelve Fantasias for Flute without Bass”.Ένα έργο που γεφυρώνει το ύστερο Μπαρόκ στυλ με την πρώιμη κλασσική μουσική.Τα ρεσιτάλ θα ενισχυθεί με προβολή και αναλυτικά κείμενα.

Η συναυλία γίνεται σε συνεργασία με τη Λέσχη Φίλων της Κλασσικής Μουσικής.

Η Σοφία Καμβύση σπούδασε μουσική με τη Φοίβη Βάλληνδα και φλάουτο με τη Στέλλα Γαδέδη, από την τάξη της οποίας απεφοίτησε. Με υποτροφία του Ιδρύματος Α.Σ. Ωνάση, συνέχισε τις σπουδές της στη Γαλλία κοντά στον φλαουτίστα P.Y. Artaud. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια των: J.P. Rampal, R. Aitken, P.L.Graz, A. Marion. Υπήρξε ενεργό μέλος της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου.

Συμμετείχε σε συναυλίες και φεστιβάλ στο Παρίσι, στην Αθήνα, στην Καλαμάτα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Διδάσκει στο Κολέγιο Αθηνών. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (τμήμα Ιστορικό-Αρχαιολογικό). Από τον Οκτώβριο 2017, συνεργάζεται με τη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών.

Το Ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φεραίου 7, με ελεύθερη είσοδο.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates