Έκθεση έργων μεικτής τεχνικής" της Αναστασίας Ντόντη-Τσιτσιλιάνη

Μουσικός Μάϊος 2015

“Μουσικός Μάϊος” και “Εαρινοί Αυτοσχεδιασμοί”

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 18ου “Μουσικού Μαΐου”, παρουσιάζεται στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών (Ρήγα Φερραίου 7) και η έκθεση ζωγραφικής, έργων μεικτής τεχνικής της Αναστασίας Ντόντη-Τσιιτσιλιάνη. Η Αίθουσα Συναυλιών αναδεικνύεται και αναδεικνύει την εξαιρετική, από τεχνικής πλευράς, και ασυνήθιστη δημιουργία της Ντόντη, τα έργα της οποίας χαρακτηρίζονται από μια χρωματική πολυφωνία με έμπνευση και πλούσια φαντασία επικεντρωμένη σε στόχους που η ίδια έχει θέσει.

Όπως αναφέρει η ίδια στο πρόγραμμα της έκθεσης “το χρώμα, τα υλικά, η φύση, αποτελούν το ερέθισμα. Η χαρά της ζωής και της δημιουργίας, το κίνητρο. Απολαμβάνω τη διαδικασία και αφήνομαι στο παιχνίδι”.

Η Αναστασία Ντόντη – Τσιτσιλιάνη γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στην Πάτρα. Πήρε τα πρώτα μαθήματα σχεδίου από τον Σπύρο Σώκαρη στην Πάτρα και από το Βρασίδα Βλαχόπουλο στην Αθήνα. Σπουδές στο “Technical College of Weybridge” στο Σάρεϋ της Αγγλίας, στο σχέδιο, στην Ιστορία της Τέχνης και στην Αγγλική Λογοτεχνία. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα (παράλληλα ζωγραφίζοντας κυρίως πάνω στο ξύλο). Έχει παρουσιάσει έργα της σε χώρους στην Πάτρα, Αθήνα και Κεφαλλονιά. Διδάσκει Χάθα Γιόγκα ιδιωτικά, επί σειρά ετών. Έχει διδαχθεί Αργεντίνικο Τάνγκο. Είναι ιδρυτικό μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας. Συμμετέχει σε θεατρικές ομάδες.

Η έκθεση, που θα συντροφεύσει όλες τις εκδηλώσεις του “Μουσικού Μαΐου”, είναι ανοικτή τις ώρες 10 - 1 πρωΐ και 6 - 9 απόγευμα (εκτός Δευτέρας πρωΐ και Παρασκευής πρωΐ).

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates