Ευάγγελος Ασημακόπουλος - Λίζα Ζώη

Ευάγγελος Ασημακόπουλος & Λίζα Ζώη

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας στην Πάτρα που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον τομέα της κιθάρας, συμπληρώνει φέτος 29 χρόνια από την πρώτη του διοργάνωση. Το τετραήμερο αυτό Φεστιβάλ – θεσμός πλέον στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας – στηρίζει και εμπνέει δεκάδες σπουδαστές του οργάνου που συρρέουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να το παρακολουθήσουν.

Πέρα από τη διδασκαλία, τα Master Classes και τις διαλέξεις, οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλού επιπέδου συναυλίες τόσο από καθιερωμένους όσο και από νέους κιθαριστές, ενώ την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους διεκδικώντας πολύτιμα βραβεία όσοι λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς.

Με μια μεγάλη προσφορά που επιβεβαιώνεται τόσο από την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα που έχει ξεπεράσει τον μισό αιώνα, όσο και από τα επιτεύγματα της νέας γενιάς κιθαριστών που έχουν γαλουχηθεί με τη διδασκαλία τους, η Λίζα Ζώη και ο Ευάγγελος Ασημακόπουλος διδάσκουν και φέτος για 28η συνεχή χρονιά στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας στην Πάτρα.

Μέσα στους χώρους της "Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών" είναι δεδομένο πως οι συμμετέχοντες θα ζήσουν και πάλι φέτος αξέχαστες στιγμές, θα γίνουν πλουσιότεροι σε γνώσεις και εμπειρίες και με επίκεντρο την κιθάρα θα μοιρασθούν τη χαρά της δημιουργίας σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή.

 

Εύχομαι ολόψυχα ο Ευάγγελος και η Λίζα να κατακτήσουν την υψηλή εκτίμηση του κοινού, όπως κατέκτησαν και την δική μου”

Andrés Segovia

“Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που έχω την τιμή να γνωρίζω τον Ευάγγελο και τη Λίζα, να τους παρακολουθώ και να συνεργάζομαι μαζί τους σε όλη αυτή την πορεία τους, θαυμάζοντας την τέχνη τους και τη σημαντική προσφορά τους στη μουσική διδασκαλία…”

Θεόδωρος Αντωνίου

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates