Ολοκληρώθηκε το 24ο Φεστιβάλ Κιθάρας (08-04-2015)

Ολοκληρώθηκε το 24ο Φεστιβάλ Κιθάρας

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το 24ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λίζας Ζώη - Ευάγγελου Ασημακόπουλου με συμμετοχή του Marcin Dylla, στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών.

Από την Παρασκευή 3 έως και τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015, πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών το Φεστιβάλ Κιθάρας των Λίζας Ζώη και Ευάγγελου Ασημακόπουλου, το οποίο φέτος κλείνοντας 24 χρόνια, φιλοξένησε  τον διεθνούς φήμης, ταλαντούχο νέο κιθαριστή Marcin Dylla, ο οποίος δίδαξε και έδωσε ρεσιτάλ (Σάββατο 4 Απριλίου 2015, 9.30μ.μ.) στα πλαίσια του Σεμιναρίου και προέδρευσε στη  Β΄& Γ΄ κατηγορία στο διαγωνισμό κιθάρας.

Το επίπεδο των σπουδαστών παρουσιάστηκε αρκετά υψηλό. Ο αριθμός συμμετοχών στο Σεμινάριο ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, ενώ το κοινό κατέκλυζε την αίθουσα σε όλες τις εκδηλώσεις. Ο Marcin Dylla γοήτευσε με την αρτιότητα και τη δεξιοτεχνική πλευρά της ερμηνείας του, ενώ η διδασκαλία του ήταν άριστη κατά κοινή  ομολογία των μαθητών που τον παρακολούθησαν.

Τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 από τις 11.00μ.μ. και μετά πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός Κιθάρας ξεκινώντας από την Α΄κατηγορία με τους μικρούς κιθαριστές.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις του Διαγωνισμού κατά κατηγορίες θα τις διαβάσετε σε άλλο άρθρο στο site.

Δόθηκαν Βεβαιώσεις για όλες τις κατηγορίες παρακολούθησης του Σεμιναρίου, είτε ως ενεργά μέλη είτε ως ακροατές.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στο Φωτογραφικό αρχείο πατώντας εδώ.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates