Αίτηση συμμετοχής στο 24ο Φεστιβάλ Κιθάρας

  • Για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής στο 24ο Φεστιβάλ Κιθάρας πατήστε εδώ.

  • Για να δείτε και να κατεβάσετε το φυλάδιο του 24ου Φεστιβάλ Κιθάρας πατήστε εδώ.

Στη συνέχεια συμπληρώστε με προσοχή τα στοιχεία που σας ζητάμε, για να ταξινομήσουμε και να προγραμματίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ομάδες των μαθημάτων του Φεστιβάλ. Ιδιαίτερη προσοχή στη συμπλήρωση του τρόπου παρακολούθησης του Φεστιβάλ.

Ειδικότερα:

  1. Αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε ως Ενεργό μέλος (συμπληρώνοντας ΝΑΙ δίπλα στην αντίστοιχη θέση), θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρώσετε και τα έργα με τα οποία θα συμμετάσχετε. Μπορείτε να συμμετέχετε με δύο έργα, για τα οποία θα αναφέρετε τον συνθέτη και τον τίτλο του έργου.

  2. Αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε ως Ακροατής (συμπληρώνοντας ΝΑΙ δίπλα στην αντίστοιχη θέση) δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε τίποτε άλλο.

  3. Αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε το Ειδικό Τμήμα Προκαταρκτικής-Κατωτέρας (συμπληρώνοντας ΝΑΙ δίπλα στην αντίστοιχη θέση) δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε τίποτε άλλο.

  4. Για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν το Ειδικό Τμήμα Προκαταρκτικής-Κατωτέρας και ταυτόχρονα να είναι και Ακροατές θα πρέπει να συμπληρώσουν ΝΑΙ και στις δύο περιπτώσεις.

  5. Για όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό κιθάρας, θα πρέπει να σημειώσουν ΝΑΙ δίπλα στην κατηγορία που επιθυμούν. Τα έργα με τα οποία θα διαγωνισθούν, θα τα δηλώσουν στη Γραμματεία κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ και οπωσδήποτε πριν την έναρξη του διαγωνισμού.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates