Έναρξη μαθημάτων του τμήματος Αρμονίου (06.09.2022)

Έναρξη μαθημάτων

του τμήματος Αρμονίου

 

Στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών θα λειτουργήσει και αυτήν τη διδακτική χρονιά 2022-23 το τμήμα: "εκμάθησης Αρμονίου", στο οποίο διδάσκει η μουσικός - συνθέτις Μαρία Ανδρικοπούλου. Το τμήμα αυτό απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για την εκμάθηση αρμονίου, σύγχρονης και κλασσικής μουσικής, συμβάλλοντας στην  ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών, τα οποία μπορούν να ξεκινήσουν μαθήματα από την ηλικία των 5 ετών.

Παράλληλα λειτουργεί και τμήμα ενηλίκων, γνωρίζοντας τα οφέλη που αποκομίζουν οι ενδιαφερόμενοι, από την ενασχόληση τους με ένα μουσικό όργανο, γεμίζοντας τον ελεύθερο χρόνο τους με καινούριες γνώσεις και νέα ενδιαφέροντα που ενεργοποιούν τη σκέψη και δραστηριοποιούν την καθημερινότητα. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 διδακτική ώρα, σε ατομικό ή ομαδικό μάθημα.

Το Αρμόνιο, λόγω της εύκολης μεταφοράς του, του χαμηλού κόστους αγοράς και των ψηφιακών αυτόματων δυνατοτήτων του, είναι το κατάλληλο μουσικό όργανο για τους μαθητές κάθε ηλικίας που θέλουν να μάθουν εύκολα και γρήγορα να παίζουν γνωστά τραγούδια και μελωδίες. Με την χρήση των αυτόματων ακομπανιαμέντων και τον κατάλληλο ρυθμό ακόμη και ο πιο αρχάριος μαθητής, με την σωστή καθοδήγηση, μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση μικρής ορχήστρας.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει από 1η Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται όλη τη διδακτική χρονιά, ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία της Φιλαρμονικής Εταιρείας Ωδείο Πατρών στη Ρήγα Φεραίου 7 και στο τηλ. 2610-277740.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates