Με επιτυχίες η ολοκλήρωση του διδακτικού έτους 2021–22, για το Ωδείο Πατρών της Φιλαρμονικής Εταιρίας

Με επιτυχίες η ολοκλήρωση
του διδακτικού έτους 2021–22,
για το Ωδείο Πατρών
της Φιλαρμονικής Εταιρίας


Ολοκληρώθηκε το διδακτικό έτος 2021–22 με τις πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις της σχολής κιθάρας των καθηγητών Χρήστου Τσαρούχη και Παναγιώτη Κυδωνιάτη. Οι σπουδαστές  ερμήνευσαν ένα πρόγραμμα απαιτήσεων ερμηνευτικών, αλλά και τεχνικών. Πτυχίο έλαβαν οι σπουδάστριες της τάξης του Χρήστου Τσαρούχη, Ξανθίππη Λέφα (Λίαν Καλώς) και Ιωάννα Λάζαρη (Άριστα και Τιμητική Διάκριση Δεξιοτεχνίας) και Διπλώματα οι σπουδαστές Γιώργος Ανδρικογιαννόπουλος (Άριστα), Παναγιώτης Τζανής (Άριστα), Βασιλική Κυδωνιάτη (Άριστα), της τάξης του Παναγιώτη Κυδωνιάτη.

Η χρονιά εξελίχθηκε ομαλά, με όλες τις ιδιαιτερότητες λόγω covid, διεξήχθησαν οι συναυλίες των σπουδαστών όλων των σχολών και τμημάτων, το 24ο Podium Νέων Καλλιτεχνών, ο 25ος Μουσικός Μάϊος, το 29ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λίζας Ζώη – Ευάγγελου Ασημακόπουλου, Σεμινάριο Φλάουτου και παράλληλα συναυλίες – εκδηλώσεις με άλλους φορείς. Επίσης λειτούργησαν η μαθητική ορχήστρα Junior και το μουσικό σύνολο De Salon, σε διδασκαλία και διεύθυνση του κ. Σταμάτη Λέκκα.

Το Ωδείο Πατρών Φιλαρμονική Εταιρία συμπληρώνει 130 χρόνια (1892–2022) συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς στη μουσική παιδεία και στα πολιτισμικά δρώμενα αυτής της πόλης. Με γνώση, αγάπη, ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια υπηρετούμε την τέχνη της Μουσικής και διδάσκουμε στους μαθητές μας την τέχνη χρήσης των διαφόρων οργάνων  και την ερμηνευτική έργων μεγάλων δασκάλων.

Ευχαριστούμε τους σπουδαστές μας και τις οικογένειες τους, τους καθηγητές μας, τους συνεργάτες μας και ευχόμαστε σε όλους υγεία και ξέγνοιαστες διακοπές.

Τον μήνα Ιούλιο το Ωδείο διοικητικά θα παραμείνει ανοικτό και διδακτικά θα επανέλθουμε την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates