Επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από μια μακρά περίοδο αναστολής των δια ζώσης δραστηριοτήτων, ανακοινώθηκε, το άνοιγμα των ωδείων (βάσει του ΦΕΚ-Β-1944.13/05/2021) τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021. Επιτρέπεται η διενέργεια ατομικών και μόνο μαθημάτων με αναλογία 1:1 (ενός διδάσκοντος προς έναν μαθητή-σπουδαστή) και για όλα τα όργανα. Τα ομαδικά μαθήματα μπορούν να διεξάγονται διαδικτυακά.

Έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 και φυσικά ισχύουν στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόζαμε πριν από την αναστολή λειτουργίας του Ωδείου (αποστάσεις, υποχρεωτική χρήση μάσκας, απολυμάνσεις, κ.ά.).

Το νέο επιπλέον μέτρο που λαμβάνεται είναι η διενέργεια self-test από σπουδαστές, διδάσκοντες, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό πριν την προσέλευση στο Ωδείο. Έτσι σπουδαστές, διδάσκοντες, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό είναι υποχρεωτικό να υπόκεινται σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test). Οι ακριβείς προϋποθέσεις και διαδικασίες για τη δωρεάν χορήγηση των self-tests θα ανακοινωθούν σύντομα από το ΥΠΠΟΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates