MEDIA ARTS (Μουσικές Εφαρμογές και Video Art)

Media Arts - Εκφράσου ψηφιακά!

Συνάντηση γνωριμίας

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 07.30 μ.μ.

Συνάντηση γνωριμίας και παρουσίαση του έργου METAMORPHOSES τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 07.30μ.μ. στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φερραίου 7, με ελεύθερη είσοδο.

Αν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κάτι στο μέλλον, είναι ότι η επιρροή της τεχνολογίας και ιδιαίτερα της ψηφιακής, θα συνεχίσει να αυξάνεται και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που θα εκφραζόμαστε, θα επικοινωνούμε μεταξύ μας, θα σκεφτόμαστε και θα αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο γύρο μας.

Στην Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών κοντά στον συνθέτη Μιχάλη Τραυλό, η φράση Media Arts σημαίνει την χρήση της τεχνολογίας για επίκαιρους τρόπους έκφρασης.

Σας προσκαλούμε σε εργαστήριο όπου θα εξερευνήσετε τον κόσμο των νέων μέσων: Computer Graphics (χρήση Adobe PS, Adobe After Effects, Particle illusion, Cinema 4D για δημιουργία τρισδιάστατης εικόνας και animation), non linear editing (Adobe Premier), Cubase και Logic pro για σύνθεση και επεξεργασία ήχου. Ο Μιχάλης Τραυλός θα διδάξει στο Σεμινάριο Media Arts, στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών για το διδακτικό έτος 2013-14. Τα Σεμινάρια θα γίνονται κάθε Δευτέρα. Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του Ωδείου, Ρήγα Φερραίου 7, τηλ. 2610-277740.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates