Η Πέρρυ Ανδριοπούλου και η Μέθοδος «Νηνεμία» στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών (03.05.2023)

Η Πέρρυ Ανδριοπούλου
και η Μέθοδος «Νηνεμία»

στη Φιλαρμονική Εταιρία
Ωδείο Πατρών

 Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, 6.00μ.μ.


Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στις 6.00μ.μ., στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, η Πέρρυ Ανδριοπούλου θα μας κάνει γνωστή και θα μας αναλύσει την Transformative Psychosomatic bodywork Μέθοδο "Νηνεμία". Η Πέρρυ Ανδριοπούλου ξεκίνησε στην παιδική της ηλικία ως μαθήτρια της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών  στο τμήμα κλασικού χορού της Δάφνης Καούκη. Με τα χρόνια συνέχισε τις σπουδές της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και επιστρέφει στον ίδιο χώρο παρουσιάζοντας τη γνώση και την εμπειρία της. Η ίδια μας συστήνεται:

Μήπως αγνοείς τις ανάγκες της ψυχής & του σώματος σου;
Ο όρος ψυχοσωματικά αναφέρεται σε πραγματικά σωματικά συμπτώματα που προκύπτουν προερχόμενα από συναισθηματικό στρες και εκδηλώνεται στο σώμα ως σωματικός πόνος.
Η εκδήλωση τους μία φωνή βοήθειας που κραυγάζει η ψυχή σου μέσα από το σώμα. Ψυχική πίεση (καταπιεσμένα συναισθήματα, απωθημένες σκέψεις) βρίσκονται καλά κρυμμένα και φοβάσαι να τα επικοινωνήσεις. Αρνείσαι.
Το πρώτο πράγμα που οφείλεις να δεις είναι η σχέση σου με το Σώμα σου. Διότι αυτό που είσαι είναι τελείως ελεύθερο έξω από τον χρόνο και τα φαινόμενα, ειρηνικό, μία ενότητα η ίδια η ουσία της Αγάπης.
Transformative Psychosomatic bodywork Μέθοδος "Νηνεμία".
Μία ασφαλής διαδικασία μία πλήρης εμπειρία κάθαρσης που οδηγεί σε συναισθηματική απελευθέρωση! Αυτορρύθμιση και ενοποίηση της ψυχής - συναισθήματος - αναπνοής - δράσης σώματος.
Η ψυχική υγεία πρέπει να είναι προτεραιότητα σου σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Η παρουσίαση - συνεδρία θα διαρκέσει από τις 18.00 έως τις 19.30 με κόστος συμμετοχής τα 10 ευρώ. Βασική προϋπόθεση, άνετα ρούχα.

Πληροφορίες στη Γραμματεία της «Φιλαρμονικής», Ρήγα Φερραίου 7, στο τηλέφωνο 2610-277740 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates