Συμμετοχή της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών στο "Τριήμερο Σύγχρονης Μουσικής"

Συμμετοχή της

Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών
στο "Τριήμερο Σύγχρονης Μουσικής"

 

Η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών συμμετείχε στο τριήμερο εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Κέντρο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (ΚΣΥΜΕ), στην Αίθουσα Συναυλιών “Άρης Γαρουφαλής” του Ωδείου Αθηνών.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε συναυλίες ενόργανης και ηλεκτρονικής μουσικής, όπου ακούστηκαν έργα Ελλήνων κυρίως συνθετών εκ των οποίων ένας αριθμός ήταν έργα σε πρώτη εκτέλεση, παραγγελίες για την συγκεκριμένη διοργάνωση που αφορούσαν έργα ενόργανης, ηλεκτρονικής ή μουσικής με μικτά μέσα.

Σπουδαστές και καθηγητές της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν διαδικτυακά στις συναυλίες παρουσιάζοντας έργα τους εμβόλιμα κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στο Ωδείο Αθηνών.

Tα video μπορεί να τα δει όποιος θέλει στο site του ΚΣΥΜΕ πατώντας εδώ. Στη σελίδα που ανοίγει είναι όλες οι εκδηλώσεις της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, μεταξύ αυτών και των σπουδαστών της Φιλαρμονικής Εταιρείας Ωδείο Πατρών. (εάν πατήσετε το τετραγωνάκι δεξιά, μεγαλώνει σε όλη την οθόνη, εάν πατήσετε το Youtube σας βγάζει εκεί και μπορείτε να το κατεβάσετε).

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates