Σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους (03.05.2014)

Σεμινάριο Διαχείρισης άγχους

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ώρα: 5μ.μ – 7μ.μ.

 

Το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους.

Το ντύσιμο θα πρέπει να είναι άνετο και ζεστό, δηλαδή φόρμα γυμναστικής και κάποιο στρωματάκι γυμναστικής ή κουβέρτα για να καθίσετε.

Στο Σεμινάριο θα διδάξει η κυρία Βασιλική Αναγνώστου.

Το κόστος θα είναι στο ποσό των 10 ευρώ.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και Πέμπτη 1 Μαΐου 2014.

Το Σεμινάριο διοργανώνεται από τη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών και θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της, Ρήγα Φεραίου 7, τηλ. 2610277740.

 

Βασιλική Αναγνώστου (Sw. Vedavyasa)

Το 1983 αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Εργάστηκε ως αρχιτέκτων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε στο Σατυανάντασραμ Ελλάδος και έγινε δασκάλα της γιόγκα, την οποία διδάσκει από το 1985.

Από το 1991 ως το 2004 έζησε στο Σατυανάντασραμ κοντά στη δασκάλα της Σουάμι Σιβαμούρτι, από την οποία έλαβε και την πνευματική της καθοδήγηση. Στο διάστημα αυτό εργάστηκε, κυρίως, στον τομέα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των προγραμμάτων εκπαίδευσης και αξιολόγησης δασκάλων της γιόγκα.

Ταξίδεψε στην Ελλάδα, την Ινδία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ δίνοντας σεμινάρια εκπαιδευτικού και ευρύτερου περιεχομένου. Από το 2000 οργάνωσε και διηύθυνε το πρώτο πειραματικό πρόγραμμα εφαρμογής της  γιόγκα στον τομέα της υποστήριξης ατόμων με προβλήματα εξάρτησης, για το οποίο εργάστηκε ως το 2004. Το 2006 απέκτησε δίπλωμα συμβουλευτικής σε θέματα απεξάρτησης, από το κέντρο Κ.Ε.Α.Σ. σε συνεργασία με το Clouds /University of Bath, UK.

Σήμερα συνεχίζει την εκπαίδευσή της στη Βιωματική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Κέντρο Focusing.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates