Ρεσιτάλ πιάνου της Ηλιάννας Κωνσταντοπούλου (17.12.2022)

Ρεσιτάλ πιάνου
της

Ηλιάννας Κωνσταντοπούλου

 

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022
8.00 μ.μ.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 130 χρόνια της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, μιας συνεχούς παρουσίας στη μουσική παιδεία και πολιτισμό της πόλης της Πάτρας, διοργανώνουμε ρεσιτάλ πιάνου της Ηλιάννας Κωνσταντοπούλου το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022. Η Ηλιάννα Κωνσταντοπούλου θα ερμηνεύσει έργα των: D. Scarlatti, J.S. Bach, L.v. Beethoven, F. Liszt, Μ. Καλομοίρη και Fazil Say.

 

Η Ηλιάννα Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1999. Το 2005 άρχισε να φοιτά στο Μαιάνδριο Ωδείο στην τάξη πιάνου της Παρής Παπαδοπούλου. Μέχρι το 2017 παρακολούθησε και θεωρητικά μαθήματα στο τμήμα της Λουίζας Αντύπα και ήταν ενεργό μέλος στη χορωδία του ωδείου.

Το 2017 εισήχθη στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και συνέχισε τις μουσικές της σπουδές στo Ωδείο Πατρών Φιλαρμονική Εταιρία. Στα θεωρητικά μαθήματα παρακολούθησε την τάξη της Βασιλικής Φιλιππαίου. Τον Ιανουάριο του 2020 έλαβε με Άριστα το Πτυχίο Πιάνου στην τάξη του Τίμου Γεννάτου. Το 2021 αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και έκτοτε συνεχίζει το πιάνο στο Εθνικό Ωδείο με καθηγητή τον Δημήτρη Κούκο. Τον Ιανουάριο θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις του Διπλώματος Πιάνου στο Εθνικό Ωδείο.

Μέχρι σήμερα η Ηλιάννα Κωνσταντοπούλου έχει συμμετάσχει σε συναυλίες και μουσικές παραστάσεις στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στα Αρσάκεια Τοσίτσεια Σχολεία, στο Μαιάνδριο Ωδείο και στη Ωδείο Πατρών Φιλαρμονική Εταιρία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου με τον Τίτο Γουβέλη.

Η συναυλία πραγματοποιείται στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φερραίου 7, με ελεύθερη είσοδο. Προτείνουμε τη χρήση μάσκας για την προστασία όλων.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates