"Violin+". Ρεσιτάλ βιολιού της Τάνιας Σικελιανού (21.12.2019)

"Violin +"

Ρεσιτάλ βιολιού

της Τάνιας Σικελιανού

 

 Συμπράττουν

Μαριάννα Μεσσαλά, σοπράνο

Ανδρόνικος Καραμπέρης, κιθάρα

 

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ώρα 8μ.μ.

 

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 8μ.μ., η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών διοργανώνει ρεσιτάλ βιολιού της Τάνιας Σικελιανού σε έργα των: H.L. F.Biber, Π. Θεοδοσίου, Λ. Κανάρη, Β. Φιλιππαίου, M. Miletic, Α. Piazolla, Α. Schnittke.

Η Τάνια Σικελιανού γεννήθηκε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τις σπουδές της εκεί, και ολοκλήρωσε με διπλωματικές εξετάσεις στην Αθήνα αλλά και ως υπότροφος οργανισμών στη Νέα Υόρκη, την Γενεύη, το Βέλγιο κ. α. Συνέχισε σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Παρίσι και το Άμστερνταμ στην ερμηνεία και τη σύνθεση.

Η Τάνια έχει πραγματοποιήσει συναυλίες και ρεσιτάλ σε φεστιβάλ της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς και στο εξωτερικό: στις Η.Π.Α, Ολλανδία, Γερμανία, Βέλγιο, ενώ έχει ηχογραφήσει για τον κινηματογράφο. Με ιδιαίτερη φροντίδα έχει παρουσιάσει δεκάδες παγκόσμιες και πανελλήνιες πρώτες εκτελέσεις ενώ έργα της έχουν παρουσιαστεί σε Ελλάδα, Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Εκουαδόρ τις Η.Π.Α. κ.α. Έχει βραβευτεί διεθνώς ως ερμηνεύτρια αλλά και ως συνθέτις. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών. Διδάσκει συχνά ως επισκέπτρια σε διεθνή σεμινάρια.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates