Συναυλία της "Orchestra de Salon" (08.12.2019)

Συναυλία κλασσικής μουσικής με την

"Orchestra de Salon"

της "Φιλαρμονικής Εταιρίας

Ωδείο Πατρών"

 

Χώρος: Καθολικός Ιερός Ναός

Αγίου Ανδρέα Πατρών

 

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

11.15π.μ.

(μετά την Θεία Λειτουργία)

 

Η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών διοργανώνει συναυλία της "Orchestra de Salon" με έργα του L.v. Beethoven. Συγκεκριμένα θα ακουστούν μέρη από τις Συμφωνίες Νο.5, 6 και 1 και η Overture από τον Egmont.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Καθολική Εκκλησία Αγίου Ανδρέα Πατρών (Μαιζώνος 81), την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 11.15 το πρωΐ, μετά την λειτουργία.

Η Ορχήστρα δημιουργήθηκε το 2018 για τις ανάγκες του Σεμιναρίου Διεύθυνσης Ορχήστρας, υπό τη διδασκαλία του μαέστρου Ανδρέα Πυλαρινού, που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο 2019 από την Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών. Η Orchestra de Salon απαρτίζεται από επαγγελματίες μουσικούς - καθηγητές του Ωδείου της “Φιλαρμονικής” και μαθητές των σχολών: Μαρία Τρακαδά - πιάνο, Δάφνη Βέντζα - φλάουτο, Παναγιώτης Τσαγκρώνης - όμποε, Βασίλης Σιώζος - κλαρινέτο, Φαίη Τράκα - φαγκότο, Ιάσονας Βάκρινος - τρομπέτα, Φίλιππος Παπαδόπουλος - κόρνο, Πάνος Θωΐδης και Ηλίας Τσάμης - τυμπάνια. Τη Διεύθυνση - διδασκαλία της Ορχήστρας έχει ο Σταμάτης Λέκκας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Ωδείου, Ρήγα Φερραίου 7, τηλέφωνο 2610-277740.


 

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates