Ρεσιτάλ κιθάρας του Νίκωνα Σίμου (22-06-2017)

Ρεσιτάλ κιθάρας

του Νίκωνα Σίμου

 Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017,  8.30μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

 

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, στις 8.30μ.μ., η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, διοργανώνει Ρεσιτάλ Κιθάρας του Νίκωνα Σίμου, με έργα: J.S. Bach, L. Brouwer, Francois Le Cocq, Maximo Diego Pujol και Mario Castelnuovo-Tedesco.

Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φερραίου 7, τηλ. 2610-277740.

Ο Νίκωνας Σίμου γεννήθηκε στην Σπάρτη το 1993. Ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας σε ηλικία 10 ετών στο Λακωνικό Ωδείο Σπάρτης και από το 2011 συνεχίζει στη Σχολή Κιθάρας της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών με καθηγητή τον Παναγιώτη Κυδωνιάτη. Το 2015 έλαβε το πτυχίο Κλασικής Κιθάρας με βαθμό Άριστα και σήμερα βρίσκεται στην τάξη Δεξιοτεχνίας. Επιπλέον έχει ολοκληρώσει τις βασικές θεωρητικές του σπουδές στο Λακωνικό Ωδείο με καθηγητή τον Δημήτρη Βούρα.

Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει Master class με Έλληνες και ξένους σολίστ όπως: Ευάγγελος Ασημακόπουλος, Λίζα Ζώη, Αντώνης Χατζηνικολάου, Νότης Μαυρουδής, Sabrina Vlaskalic, John Mills, Anton Baranov, Marco Socias ,Gabriel Bianco. Τέλος, είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates