Αθηνά Τσολάκου

Αθηνά Τσολάκου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Μονωδία στο Ωδείο Αθηνών με την Ηρώ Πάλλη και την Βαρβάρα Γκαβάκου. Παρακολουθεί μαθήματα στο Εργαστήρι Υποκριτικής Τέχνης για το Θέατρο και την Όπερα του Σ. Ευαγγελάτου καθώς και σεμινάρια των Α. Άλβα, Ιλ. Κουτρουμπάς, Κ. Πασχάλη, V.Des Los Angeles. Συνεργάζεται με τη Λυρική Σκηνή και την ΕΡΤ σε διάφορες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και το Μέγαρο Μουσικής.
Είναι κάτοχος πτυχίου Αντίστιξης και Φυγής. Παρακολούθησε σεμινάρια Μουσικής Προπαιδείας με τους Φλάμπουρα - Κυνηγού, το μουσικοκινητικό σύστημα για βρέφη Robbie Teddy και το Musicgenius που απευθύνεται σε βρέφη από 8 μηνών. Στα πλαίσια του προγράμματος “δια βίου μάθησης” παρακολουθεί σεμινάρια της ΕΕΜΑΠΕ για την εκμάθηση διδασκαλίας των βιβλίων Α΄ και Β΄ Δημοτικού. Είναι ενεργό μέλος της ΕΕΜΑΠΕ και εγγεγραμμένη στο Μητρώο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Παρακολουθεί σεμινάρια Μουσικοθεραπείας, Θεατρικού παιχνιδιού και πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συμβουλευτική για Ενήλικους Γονείς και Εφήβους και Life coaching. Επίσης επιμορφωτικά σεμινάρια Μουσικοκινητικής Αγωγής, θετικής ψυχολογίας, εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων, πιστοποιημένα από ΕΟΛΕΠ και ΕΚΠΑ (Εθνικό καποδιστριακό Πανεπιστήμιο). Συνεργάζεται με το κανάλι 1 Πειραιά και εργάστηκε ως ωρομίσθια στην Α΄/βάθμια εκπαίδευση.
Είναι καθηγήτρια Μονωδίας και από το 1993 διδάσκει Μονωδία και Μουσική Προπαιδεία στο Ωδείο Φ. ΝΑΚΑΣ, Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας “Ν. Σκαλκώτας” και "Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών".

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates