Ρεσιτάλ κιθάρας της Κάτιας Κρέτση-Σιαμπαλιώτη (12-04-2019)

PODIUM Νέων Καλλιτεχνών

Ρεσιτάλ Κιθάρας

της Κάτιας Κρέτση-Σιαμπαλιώτη

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019,  ώρα 8.30

Είσοδος ελεύθερη

 

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ κιθάρας στα πλαίσια του θεσμού PODIUM Νέων Καλλιτεχνών, που διοργανώνει για 21 συνεχόμενα χρόνια η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών. Η Κάτια Κρέτση-Σιαμπαλιώτη θα ερμηνεύσει έργα των: J.S. Bach, F. Tarrega, I. Albeniz, A. Piazzolla, R. Dyens.

Η Κάτια Κρέτση-Σιαμπαλιώτη γεννήθηκε στην Πάτρα το 2001. Ήρθε σε επαφή με τη μουσική από τα 5 της χρόνια μέσω της Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff και στη συνέχεια μελέτησε ένα χρόνο φλογέρα στην τάξη της Μαρίνας Μαυρόγιαννη.

Ξεκίνησε τις σπουδές της στην κιθάρα σε ηλικία 7 ετών στην τάξη του καθηγητή Παναγιώτη Κυδωνιάτη και σήμερα σπουδάστρια της Ανωτέρας στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, προετοιμάζεται για το Πτυχίο Κιθάρας. Παράλληλα με τις σπουδές στην Κιθάρα, μελέτησε τα θεωρητικά μαθήματα της Μουσικής και τον Ιούνιο 2017 έλαβε το Πτυχίο Αρμονίας, από την τάξη της καθηγήτριας Βασιλικής Φιλιππαίου.

Στο ίδιο Ωδείο μελετά κλασικό τραγούδι, φοιτώντας στην τάξη Μονωδίας της καθηγήτριας Μαριάννας Μεσσαλά.

Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια Κιθάρας και τα τελευταία χρόνια είναι ενεργό μέλος στο Φεστιβάλ Κιθάρας Ε. Ασημακόπουλου – Λ. Ζώη, που διοργανώνεται από τη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών. Είναι μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates