Ολοκληρώθηκε το 25ο Φεστιβάλ Κιθάρας (28-04-2016)

Ολοκληρώθηκε το

25ο Φεστιβάλ Κιθάρας

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το 25ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λίζας Ζώη - Ευάγγελου Ασημακόπουλου με συμμετοχή του Roland Dyens και Anton Baranov, στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών.

Από την Παρασκευή 22 έως και τη Μ. Δευτέρα 15 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών το "25ο Φεστιβάλ Κιθάρας" των Λίζας Ζώη και Ευάγγελου Ασημακόπουλου, το οποίο φέτος κλείνοντας 25 χρόνια, φιλοξένησε τον διεθνούς φήμης κιθαριστή και συνθέτη Roland Dyens, ο οποίος δίδαξε, έδωσε ρεσιτάλ (Σάββατο 23 Απριλίου 2016, 8.30μ.μ.) και προέδρευσε στη  Γ΄ κατηγορία στο διαγωνισμό κιθάρας. Επίσης ο διεθνούς φήμης ταλαντούχος νέος κιθαριστής Anton Baranov δίδαξε, έδωσε ρεσιτάλ (Κυριακή 26 Απριλίου 2016 στις 8.30 μ.μ. και προέδρευσε στη  Α΄ & Β΄ κατηγορία στο διαγωνισμό κιθάρας.

Το επίπεδο των σπουδαστών παρουσιάστηκε αρκετά υψηλό. Ο αριθμός συμμετοχών στο Σεμινάριο ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, ενώ το κοινό κατέκλυζε την αίθουσα σε όλες τις εκδηλώσεις. Οι Roland Dyens kai Anton Naranov γοήτευσαν με την αρτιότητα και τη δεξιοτεχνική πλευρά της ερμηνείας τους, ενώ η διδασκαλία τους ήταν άριστη κατά κοινή  ομολογία των μαθητών που τους παρακολούθησαν.

Τη Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 από τις 1.00μ.μ. και μετά πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός Κιθάρας ξεκινώντας από την Α΄κατηγορία με τους μικρούς κιθαριστές.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις του Διαγωνισμού κατά κατηγορίες θα τις διαβάσετε εδώ.

Δόθηκαν Βεβαιώσεις για όλες τις κατηγορίες παρακολούθησης του Σεμιναρίου, είτε ως ενεργά μέλη είτε ως ακροατές.

Φωτρογραφικό υλικό από το 25ο Φεστιβάλ Κιθάρας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates