Διάλεξη του Μίνωα Τυλλιανάκη (13-04-2014)

23ο Φεστιβάλ Κιθάρας

Διάλεξη

του Μίνωα Τυλλιανάκη

Κυριακή 13 Απριλίου 2014, 6.00 μ.μ.

 

Ο Μίνως Τυλλιανάκης είναι καθηγητής Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, Διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπεδικών Χειρουργών.

Το κλινικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στην τραυματολογία των άκρων και κυρίως σε παθήσεις και κακώσεις χειρός και ποδός. Έχει εκπαιδευτεί στην Χειρουργική Χειρός και Μικροχειρουργική στο St. Gallen, Ελβετίας και στο Louisville, Kentucky, USA.

Ο Μίνως Τυλλιανάκης έχει δημοσιεύσει 85 άρθρα στα γνωστότερα επιστημονικά περιοδικά παγκοσμίως, είναι μέλος της εκδοτικής επιτροπής 6 περιοδικών της αλλοδαπής και έχει δώσει 280 διαλέξεις ως προσκεκλημένος ομιλητής, εκ των οποίων περισσότερες από 70 στο εξωτερικό ενώ έχει παρουσιάσει εργασίες του σε 90 διεθνή συνέδρια στην αλλοδαπή, 4 από τις οποίες έχουν τιμηθεί με ειδικές διακρίσεις. Είναι μέλος 13 διεθνών επιστημονικών εταιρειών και έχει διοργανώσει 24 διεθνή συνέδρια ενώ έχει συμμετάσχει σε 4 διεθνείς κλινικές μελέτες.

Ο Μίνως Τυλλιανάκης είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της ΑΟΤrauma Chapter Greece που αποτελεί το ελληνικό Τμήμα του μεγαλύτερου παγκοσμίως ιδρύματος που ασχολείται με την μελέτη και αντιμετώπιση των καταγμάτων.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates