Συναυλία Μουσικής Δωματίου (04-02-2012)

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012,  8.30μ.μ.

Συναυλία Μουσικής Δωματίου


Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 8.30μ.μ, η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών διοργανώνει, στα πλαίσια του PODIUM Νέων Καλλιτεχνών, συναυλία Μουσικής Δωματίου με έργα για Φλάουτο και Πιάνο με τους Ανδρέα Αβραμόπουλο (φλάουτο), Σόνια Κούμα (φλάουτο) και την Κατερίνα Δεληγιαννίδου (πιάνο). Θα ερμηνευτούν έργα των P.O. Ferroud, G. Enesco, S. Kargelert, C. Reinecke και Doppler.

Ανδρέας Αβραμόπουλος
Γεννήθηκε το 1984 στην Αμαλιάδα Ηλείας όπου και ξεκίνησε μουσική στο Δημοτικό Ωδείο με καθηγητή τον Α. Φλουσκούνη. Συνέχισε τις σπουδές του στην Αθήνα με το Μ. Ραμό με τον οποίο και πήρε το πτυχίο του με “άριστα” το 2010 από το Διεθνές Ωδείο Αθηνών (Ηλιούπολη).
Έχει παρακολουθήσει masterclass με τον P.L. Graf και την L. Ruoho.
Είναι μέλος της Δημοτικής φιλαρμονικής μπάντας Γαλατσίου και καθηγητής στο παράρτημα του Εθνικού Ωδείου στο Π.Φάληρο. Παράλληλα συμπράττει με τη Σ. Κούμα ως duetto στο φλάουτο.

Κατερίνα Δεληγιαννίδου
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Ξεκίνησε πιάνο σε ηλικία 6 ετών στο παράρτημα του Εθνικού Ωδείου στο Παλαιό Φάληρο.
Ήταν μέλος της παιδικής χορωδίας «Μανώλης Καλομοίρης», συμμετέχοντας σε παραγωγές και παραστάσεις (Εθνική Λυρική Σκηνή, Φεστιβάλ Σάμου Μανώλης Καλομοίρης, Γερμανικό Ινστιτούτο κ.ά.).
Από το 2009 είναι διπλωματούχος πιάνου με βαθμό άριστα 10 (ωδείο αποφοίτησης «Αντρέας Λ. Κορδός - Ωδείο Αμφιθέας»).
Από το 2009 μέχρι 2011 εργάστηκε ως καθηγήτρια πιάνου στο συγκεκριμένο ωδείο.
Έχει συμμετάσχει σε μουσικούς διαγωνισμούς καθώς και σε συναυλίες (ατομικές, μουσικής δωματίου).
Είναι μέλος του μουσικού συνόλου του Ωδείου «Νίκος Σκαλκώτας». Ασχολείται με τη συνοδεία σε φωνή καθώς και άλλα όργανα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού αντικειμένου των ΑΤΕΙ Αθήνας.

Σόνια Κούμα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Ξεκίνησε φλάουτο σε ηλικία 11 ετών και το 2009 απέκτησε το πτυχίο της με το Μ. Ραμό και βαθμό “άριστα” απο το Διεθνές Ωδείο Αθηνών (Ηλιούπολη).
Απο τότε έχει παρακολουθήσει masterclass με τον C. Jeans και τον P.L. Graf και έχει συμμετάσχει σε interpretation masterclass με την L. Ruoho και την R.G. Armin. Επίσης έχει κάνει σειρά μαθημάτων με την L. Ruoho στη Sibelius Academy (Helsinki, Finland) και την U. Linke στο Hochschule fur musik Koln (Wuppertal, Germany).
Υπήρξε μέλος της ορχήστρας νέων Αθηνών “Ν. Μάντζαρος” υπό την διεύθυνση του Α. Πυλαρινού.
Αυτή τη στιγμή παραδίδει μαθήματα φλάουτου, είναι μέλος σε μουσικό σύνολο του Ωδείου “Νίκος Σκαλκώτας”, σε quintetto κινηματογραφικής μουσικής και σε διάφορα σύνολα σύγχρονης μουσικής και πραγματοποιεί συναυλίες ως duetto με τον Α. Αβραμόπουλο και την Κ. Δεληγιαννίδου.
Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates