20ο Φεστιβάλ Κιθάρας - Λ. Ζώη & Ε. Ασημακόπουλος

ΠΑΤΡΑ 15-18 Απριλίου 2011

"20ο Φεστιβάλ Κιθάρας"

Διδασκαλία-Διαλέξεις-Συναυλίες-Διαγωνισμοί

Λίζα Ζώη – Ευάγγελος Ασημακόπουλος

με τη συμμετοχή του Roland Dyens ο οποίος θα διδάξει,

θα δώσει ρεσιτάλ και θα προεδρεύσει του Διαγωνισμού στην Κατηγορία Γ’.

 

«Στο φετινό ραντεβού μας στην Πάτρα νιώθουμε μια ξεχωριστή συγκίνηση και χαρά για δυο λόγους: ο πρώτος είναι η συμμετοχή του διεθνούς φήμης κιθαριστή και συνθέτη Roland Dyens που θα είναι κοντά μας όλες αυτές τις μέρες για να διδάξει, να δώσει ρεσιτάλ και να προεδρεύσει στον διαγωνισμό κιθάρας.

Ο δεύτερος λόγος είναι επετειακός, είναι ας πούμε γιορτινός αφού φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε αυτό το Σεμινάριο της Πάτρας που εξελίχθηκε σε Φεστιβάλ και έμελλε να γίνει θεσμός. Ένας θεσμός που όλα αυτά τα χρόνια έχει συγκεντρώσει πλήθος σπουδαστών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ένας θεσμός που θέλουμε να πιστεύουμε έχει προσφέρει πολλά σε γνώση και εμπειρία, ένας θεσμός για τον οποίον τελικά είμαστε υπερήφανοι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη "Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών" για τη φιλοξενία της, τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και δημιουργούς για την αφιλοκερδή προσφορά τους, το "Ίδρυμα Τοπάλη" για την χορηγία και τέλος όλους όσοι εργάζονται και στηρίζουν με τον τρόπο τους την επιτυχία αυτού του Φεστιβάλ».

 

Λίζα Ζώη – Ευάγγελος Ασημακόπουλος

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates