Για 19η συνεχόμενη χρονιά η Λίζα Ζώη και ο Ευάγγελος Ασημακόπουλος πραγματοποιούν το Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας αυτή τη χρονιά σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών.

Συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού μας με την Πάτρα, πραγματοποιούμε και πάλι φέτος για 19η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας. Είναι ένας θεσμός που όλα αυτά τα χρόνια έχει συγκεντρώσει πλήθος σπουδαστών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ένας θεσμός που θέλουμε να πιστεύουμε, έχει προσφέρει πολλά σε γνώση και εμπειρία, ένας θεσμός για τον οποίον τελικά είμαστε υπερήφανοι.
Στις τετραήμερες αυτές εκδηλώσεις, που φέτος διοργανώνει η Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών, θα δώσουν ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου κορυφαίοι σολίστ της κιθάρας ενώ παράλληλα γνωστές προσωπικότητες θα προσφέρουν τις γνώσεις τους με ενδιαφέρουσες διαλέξεις. Τέλος, πέρα από τη διδασκαλία που καλύπτει όλα τα πρωινά, το Φεστιβάλ όπως κάθε χρόνο κλείνει με το διαγωνισμό κιθάρας που περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες και δίνει έτσι την ευκαιρία σε νέους κιθαριστές κάθε ηλικίας να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε μια τέτοια δοκιμασία.
Μέσα στο χώρο του Φεστιβάλ ελπίζουμε πως θα ζήσουμε και πάλι φέτος αξέχαστες στιγμές, θα γίνουμε πλουσιότεροι σε γνώσεις και εμπειρίες και με επίκεντρο το αγαπημένο μας όργανο θα μοιρασθούμε τη χαρά της δημιουργίας. 
     

Λίζα Ζώη – Ευάγγελος Ασημακόπουλος

 

 

Η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά για την διοργάνωση αυτού του ξεχωριστού Φεστιβάλ. Αναγνωρισμένοι σολίστ και καταξιωμένοι καθηγητές φέρνουν κοντά σπουδαστές απ’ όλη την Ελλάδα προσφέροντάς τους ίσες ευκαιρίες για γνώση, παράλληλα με τα οφέλη της επικοινωνίας. 

Βασιλική Φιλιππαίου
Καλλιτεχνική Διευθύντρια της
Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates