Εργαστήριο για την παιδαγωγική και την έρευνα στο φλάουτο (09-09-2018)

Εργαστήριο για την παιδαγωγική και

την έρευνα στην διδακτική του φλάουτου


Το εργαστήριο θα λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών. Απευθύνεται σε πτυχιούχους - διπλωματούχους του φλάουτου και κατ’ εξαίρεση σε σπουδαστές με υψηλό επίπεδο.

Είναι διετές. Στοχεύει στη συστηματοποίηση των γνώσεων και της μεθόδου που βοηθούν τον φλαουτίστα στην αποτελεσματική μελέτη και διδασκαλία.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησης, οι σπουδαστές θα ετοιμάσουν δύο 45λεπτα ρεσιτάλ (σόλο, με κιθάρα ή με πιάνο ή άρπα), δύο κοντσέρτα και μια εργασία 800 λέξεων με θέμα που να αφορά τον πλαγίαυλο. Θα αναλάβουν, επίσης, να προετοιμάσουν ένα μικρό μαθητικό σύνολο.

Τα ρεσιτάλ θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο του PODIUM Νέων Καλλιτεχνών και τα κοντσέρτα και τα σύνολα στις εκδηλώσεις των σπουδαστών του Ωδείου. Με την επιτυχή περάτωση του διετούς κύκλου χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών του τμήματος. Θα διδάξει η σολίστ Σοφία Καμβύση, η οποία θα έχει και την επιμέλεια του εργαστηρίου.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Πέμπτη του Οκτωβρίου και θα γίνονται κάθε Πέμπτη.

Οι υπόλοιπες εγγραφές στα τμήματα και σχολές του Ωδείου, έχουν αρχίσει από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 και εννοείται πως μπορούν να γίνονται και κατά τη διάρκεια του έτους, για νέους μαθητές.

Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φερραίου 7, Πάτρα, τηλέφωνο 2610-277740.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates