Γνωρίζοντας τον Francisco Tárrega (04-11-2010)

Γνωρίζοντας τον Francisco Tárrega


Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, διοργανώνεται μικρή συναυλία–αφιέρωμα στον Francisco Tárrega.

Η συναυλία αυτή έρχεται πρώτη σε μια σειρά αντίστοιχων συναυλιών που θα διοργανώνονται από το Ωδείο σε σχέση με τους καθηγητές και τους μαθητές τους.

Η μικρή συναυλία με τίτλο "Γνωρίζοντας τον Francisco Tárrega"  έχει σαν στόχο οι νέοι μαθητές να παρουσιάζουν εργασίες γύρο από τα έργα των συνθετών που σπουδάζουν.

Με τον τρόπο αυτό ο μαθητής προσεγγίζει με εκφραστικό τρόπο τα κομμάτια που παίζει, αφού πλέον έρχεται μέσα από την έρευνα που ο ίδιος κάνει, με την καθοδήγηση του καθηγητή του, σε γνωριμία με τον δημιουργό.

Ο νέος κιθαριστής Θεόδωρος Μπερμπερίδης μαθητής της Α΄ Λυκείου στο Κάτω Καστρίτσι και σπουδαστής της Μέσης Τάξης στη Σχολή Κιθάρας του Γεώργιου Αθανασακόπουλου, στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, θα παρουσιάσει την προσωπικότητα του Francisco Tárrega, το έργο του και θα ερμηνεύσει κάποια από τα έργα του.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας  Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φερραίου 7 (τηλ. 2610 277740) με ελεύθερη είσοδο.  

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates