Σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους (19.03.2011)

Σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Με την υπεύθυνη στάση μας, σαν δάσκαλοι, απέναντι στα παιδιά και την αγάπη μας γι’ αυτά προβαίνουμε σ’ αυτήν την κίνηση. Τη δημιουργία ενός Σεμιναρίου με θέμα τη Διαχείριση του άγχους. Σε όλη τη διδακτική μας πορεία βλέπουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τις εξετάσεις και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε κάποιους διεξοδικούς τρόπους.

Το Σεμινάριο αυτό θα απευθύνεται ειδικά στις ηλικίες των παιδιών και για το λόγο αυτό σας καλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή, ώστε να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των παιδιών και την ηλικία τους. Η κυρία Βασιλική Αναγνώστου έχει συνεργαστεί μαζί μας, πριν 2 χρόνια, και οι εντυπώσεις των γονιών ήταν άριστες.
Το Σεμινάριο θα διαρκέσει 3-4 ώρες με ενδιάμεσα διαλείμματα, στα οποία θα υπάρχει μπουφές με πορτοκαλάδα, κέικ και σάντουϊτς.

 

Ώρα έναρξης: 12.00 έως και 16.00.

Το ντύσιμο των παιδιών θα πρέπει να είναι ελαφρύ, δηλαδή φόρμα, καλτσάκια και στρωματάκι γυμναστικής (ή κουβέρτα) για να καθήσουν.

Το κόστος του Σεμιναρίου θα είναι στο ποσό των 20 ευρώ.

Συμμετοχές μέχρι και Τετάρτη 16 Μαρτίου.

Βασιλική Αναγνώστου (Sw. Vedavyasa)
Το 1983 αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Εργάστηκε ως αρχιτέκτων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε στο Σατυανάντασραμ Ελλάδος και έγινε δασκάλα της γιόγκα, την οποία διδάσκει από το 1985.
Από το 1991 ως το 2004 έζησε στο Σατυανάντασραμ κοντά στη δασκάλα της Σουάμι Σιβαμούρτι, από την οποία έλαβε και την πνευματική της καθοδήγηση. Στο διάστημα αυτό εργάστηκε, κυρίως, στον τομέα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των προγραμμάτων εκπαίδευσης και αξιολόγησης δασκάλων της γιόγκα.
Ταξίδεψε στην Ελλάδα, την Ινδία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ δίνοντας σεμινάρια εκπαιδευτικού και ευρύτερου περιεχομένου. Από το 2000 οργάνωσε και διηύθυνε το πρώτο πειραματικό πρόγραμμα εφαρμογής της  γιόγκα στον τομέα της υποστήριξης ατόμων με προβλήματα εξάρτησης, για το οποίο εργάστηκε ως το 2004. Το 2006 απέκτησε δίπλωμα συμβουλευτικής σε θέματα απεξάρτησης, από το κέντρο Κ.Ε.Α.Σ. σε συνεργασία με το Clouds /University of Bath, UK.
Σήμερα συνεχίζει την εκπαίδευσή της στη Βιωματική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Κέντρο Focusing.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates