Ανακοίνωση για Παιδική Χορωδία (24-10-2017)

Παιδική Χορωδία

στο Ωδείο της "Φιλαρμονικής"


Η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών δημιουργεί παιδική Χορωδία και καλεί όλους τους μικρούς της φίλους ηλικίας 8-14 ετών να συμμετάσχουν.

Η Χορωδία είναι μια ευκαιρία για κάθε παιδί να ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι της έκφρασης μέσα από το τραγούδι. Στη Χορωδία κάθε μικρός τραγουδιστής θα αναπτύξει μουσική αντίληψη, θα μάθει να κατανοεί και να διαβάζει μουσική, να αξιοποιεί τις φωνητικές του δυνατότητες και να δουλεύει ομαδικά μέσα σε μια χαρούμενη παρέα.

Την παιδική Χορωδία θα διδάξει η Μαριάννα Μεσσαλά, η οποία γεννήθηκε στην Πάτρα και σπούδασε κλασσικό τραγούδι στο ωδείο Φίλιππος Νάκας. Ολοκλήρωσε το Δίπλωμά της στην Κλασσική Μονωδία στην Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, με Άριστα παμψηφεί, με την καθηγήτρια Αθηνά Τσολάκου.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές πατρινές χορωδίες από πολύ μικρή ηλικία. Είναι μέλος του Opera Studio του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Έχει διδαχθεί Υποκριτική, Κινησιολογία, Ρυθμολογία, Δραματουργική ανάλυση ρόλων όπερας. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια φωνητικής, ορθοφωνίας, σωστής εκφοράς λόγου, μουσικοκινητικής, θεατρολογίας και ερμηνείας. Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες αφιερώματα και παραστάσεις σε Πάτρα, Αθήνα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Σπάρτη, Λευκάδα, Κεφαλονιά και Χαλκίδα πάνω σε κλασσικό και μοντέρνο ρεπερτόριο. Έχει κάνει σπουδές στην κλασσική κιθάρα με το Δημήτρη Μακρή και έχει συμμετάσχει επανειλημμένα στο Φεστιβάλ Κιθάρας Πάτρας. Επίσης έχει κάνει σπουδές στο πιάνο με τον Τίμο Γεννάτο.

Συνεχίζει τις μουσικές σπουδές της στα Ανώτερα Θεωρητικά με την Βασιλική Φιλιππαίου. Είναι ενεργό μέλος της ορχήστρας του Δήμου Πάτρας "Λαϊκά Χρώματα". Έχει δουλέψει και έχει συνεργαστεί με αρκετούς πολιτιστικούς συλλόγους της Πάτρας ως ερμηνεύτρια και ως δασκάλα φωνητικής σε συναυλίες στο Συνεδριακό, Αρχαίο Ωδείο και Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων". Παράλληλα είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια ψυχολογίας με σκοπό την σωστή παιδαγωγική προσέγγιση. Διδάσκει κλασσική Μονωδία στην Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών.

Για πληροφορίες, σχετικά με την Παιδική Χορωδία, απευθυνθείτε στην Γραμματεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας, Ρήγα Φερραίου 7 και στο τηλέφωνο 2610-277740.
 

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates